De voorzitter de gekozen president van de VS

De president van Amerika zal een vrouw zijn

De voorzitter
« De gekozen president van de VS »
.
(Febr.2025) Een vrouw op een Beest

(Deel 1)

« De President van de VS »
.
(Deel 2)
.
________________________________________________________________
Update (11-02-2024)
Wederkomst Jezus vóór 20 april 2025
– Rapture Zone –
(Twee keer een Opname! – 16 en 19 april 2025)
Pasen 20 april 2025
.
2022/2023/2024? Fout!
Opname verwacht in april 2025
« Armageddon maar 7 maanden »
.
.
(Tijden nog niet aangepast)

___


President Donald Trump | Sadhu Sundar Selvaraj
Lancaster Prophetic Conference (Aug 19, 2019)
(Visioen/Profetie) YouTube – Totaal (2:33:58)
Best vanaf (1:32:52) [Een Engel Gods! 1:34:10] (1:35:06 t/m 1:37:52)
(1:36:50) “Als hij [Donald Trump] aftreedt, zal de volgende president een vrouw op het Beest zijn. En dat wil je niet. Dit werd mij [door de Heer] getoond toen ik in Gettysburg was. Als hij aftreedt, komt een vrouw op het Beest* aan de macht. En zij zal erger zijn dan Hillary Clinton!”  (1:37:22)
___
*) Dit Beest is de Democratische Partij!
(Gettysburg – Pennsylvania USA)
.
(1:36:50) “Een vrouw rijdt op een Beest, een vrouw erger dan Hillary Clinton!”

Broeders en zusters, deze nog onbekende vrouw zit al in de regering van de Democratische partij. Het Huis van Afgevaardigden telt tot nu toe in totaal 234 leden en oogt door Democratische zeges van 2018 veel vrouwelijker. Volgens de voorlopige resultaten hebben al 95 vrouwen een zetel veroverd.

De verkiezingsfraude
De voorzitter in het Huis van Afgevaardigden is voorlopig nog Nancy Pelosi. Maar, vanwege de verkiezingsfraude zal ze in sept./okt.2023 moeten aftreden. Haar vervanger, als voorzitter, zal een vrouw zijn. Zie verder!

Door de verkiezingsfraude zullen Joe Biden en Kamala Harris moeten aftreden. Er zullen geen verkiezingen meer komen, want Donald Trump had inderdaad gewonnen en wordt weer president.

De laatste US president zal een vrouw zijn
Het is vrijwel zeker dat, na Donald Trump, de volgende president van Amerika een vrouw zal zijn. Er zijn in feite maar twee vrouwen die daarvoor in aanmerking kunnen komen: Hillary Clinton en een andere vrouw. Maar Hillary Clinton heeft al aangegeven niet meer door te willen gaan. Wellicht was de vernedering te groot. De Profeet Sadhu Sundar Selvaraj heeft in een visioen/profetie kunnen zien dat het niet Hillary Clinton is maar een andere nog onbekende vrouw.
.

Mochten Donald Trump en Mike Pence dan plotseling samen van de ene op de andere dag willen aftreden, dan is de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden automatisch de volgende president. Nancy Pelosi zal vanwege de verkiezingsfraude worden vervangen door… weer een vrouw. Deze vrouw is nog niet bekend maar wordt, na Trump, de volgende president van Amerika. Op het moment dat ze het voorzitterschap zal overnemen, weet ze zelf nog niet dat ze automatisch de volgende president van Amerika zal zijn. Dit gebeurt in het Dal van Armageddon dat eerst na 5 febr.2024 zal beginnen.

Een visioen?

Het volgende lijkt wel een visioen, maar ik kan dat niet met zekerheid zeggen. Op woensdag 20 juli 2022 om 22:55 uur was ik in gebed en vroeg de Heer of het wel verantwoord is Harris aan te stellen als president van Amerika als Joe Biden voortijd komt te overlijden. En… met dat ik dat had gebeden, zag ik plotseling Hillary Clinton in beeld verschijnen! Ze is een Democraat en zou de plaats van Kamala Harris wel kunnen overnemen. Harris is namelijk totaal ongeschikt voor zo een grote functie om president te kunnen zijn van Amerika. Maar, Sadhu Sundar Selvaraj zag in zijn visioen een andere vrouw!

De verkeerde president
Het verkiezingsbedrog zal in sept.2023 worden doorzien! Donald Trump heeft gewonnen en wordt per direct aangesteld als de eerst bedoelde president. Helaas voor Donald Trump, zal hij hooguit maar voor ±150 dagen president zijn. Want vanaf 5 febr.2024 wordt het Merkteken [666] al geïntroduceerd. Trump en Mike Pence gaan niet voor het Merkteken en treden beiden uit zichzelf terug.
.
Stel nu, dat Biden nog president zou zijn. Hij wordt 80 jaar op 20 nov.2022 en is eigenlijk de verkeerde president. Waarschijnlijk zal Biden nog voor sept.2023 (door een hartaanval) komen te overlijden. Er zal dan onder de Democraten en Republikeinen grote paniek uitbreken, want ze weten niet wat ze met Kamala Harris moeten beginnen. Dat Harris door haar eigen partijgenoten zal worden afgewezen, is ook niet zo heel verwonderlijk, want ze is de meest verschrikkelijke vice-president ooit, waarna Hillary Clinton in beeld komt. De Democraten zullen haar zeker voorstellen deze functie aan te nemen. Maar, Selvaraj zag duidelijk een andere vrouw!

Hoe deze verwisseling tot stand zou kunnen komen moet als volgt worden gezien, want er kan namelijk geen andere mogelijkheid bestaan:

De volgende president een vrouw!

Biden is uiteindelijk niet gekozen, dat was in feite Donald Trump. Joe Biden verdwijnt uit de politiek samen met Harris, Nancy Pelosi en Chuck Schumer. Maar, omdat Donald Trump samen met Mike Pence al na ±150 dagen plotseling zijn presidentschap moet neerleggen, dat vanwege het Merkteken [666], moet er direct weer een president worden aangewezen. Zo niet binnen een dag, of nog beter binnen enkele uren!

Derde in lijn
Nancy Pelosi (26 maart 1940) is nu 82 jaar oud en is een Amerikaanse politica van de Democratische Partij. Ze is sinds 3 jan.2019 de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Ze is de eerste vrouw, in de Amerikaanse geschiedenis, die deze functie bekleedt. (Foto: De Top 3)
Mocht de president(1) tegelijkertijd samen met de vice-president(2) komen te vervallen, dan zou Pelosi(3), derde in lijn, automatisch de volgende president van Amerika zijn. Er bestaat namelijk geen vierde optie in deze volgorde.

Maar, Nancy Pelosi is dan al samen met Chuck Schumer uit de regering verwijderd, omdat ze beiden de verkiezing digitaal hebben beïnvloed. Op dat moment kan er dan ook niemand direct worden aangewezen en dat is wel heel bijzonder, want dat is nog niet eerder voorgekomen.

Nieuwe verkiezingen
Het duurt immers maanden voordat er weer verkiezingen kunnen worden gehouden. Als eerste in volgorde: Een andere voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en dan pas een nieuwe president en dat duurt maanden! Daar zullen de Democraten zeker niet op wachten. De voorzitter, derde in lijn, wordt dan plotseling van de ene op de andere dag of uur president van Amerika!

Had Trump niet gewonnen, dan zou Hillary Clinton president zijn geweest. Het spreek daarom vanzelf dat ze in deze unieke situatie de enige aangewezen persoon zou kunnen zijn om Donald Trump te vervangen. Maar, het is een andere vrouw!

Voorzitter Democratische Partij – De gekozen president
De Republikeinen hebben op dat moment geen zeggenschap meer, omdat Donald Trump en Mike Pence vrijwel direct vrijwillig uit de regering zijn gestapt. Vanaf 5 febr.2024 is Armageddon dan al begonnen. Haast is geboden, want de wereld is in staat van directe oorlog! (DEFCON-1)! De Democraten en Republikeinen kunnen er niet meer omheen.

Er is maar één persoon die nog voor deze functie in aanmerking kan komen: De voorzitter!


De Eindtijd/Armageddon
.
De Eindtijd eindigt op 2 febr.2024 en vanaf 5 febr.2024 begint Armageddon t/m 5 sept.2025.
Donald Trump – De Laatste president van de Eindtijd

Vanwege het Laser Brandmerk [666] treed ook Mike Pence terug. Joe Biden en Kamala Harris zijn al uit het beeld verdwenen en de voorzitter neemt het over en wordt, in het Dal van Armageddon, president!

Armageddon
De Eindtijd is bijna voorbij en daarna begint Armageddon!
Armageddon gaat beginnen vanaf 5 febr.2024 t/m 5 sept.2025.
De laatste generatie was begonnen met het ontstaan van de Staat Israël op 14 mei 1948 en zal eindigen op 27 maart 2024! Dat is precies 75 jaar, 10 maanden en 13 dagen.
Twee maanden later (51 dagen), nadat Armageddon is begonnen, zal de 1e Opname plaatsvinden.

Zie: De laatste generatie(14 mei 1948 t/m 27 maart 2024)

Openbaring valse Profeet
Op het moment dat de valse Profeet zich in sept.2023 bekend zal maken, zullen vele mensen, waaronder ook christenen, in verwarring raken, want deze man is werkelijk onvoorstelbaar!
De Heer zei over deze valse Profeet:
“Zo iemand heeft nog nooit bestaan.”
Jezus: “Het Beest zal oprijzen onder toejuichingen van de wereld, want hij zal zowel vrede en voorspoed brengen dat niemand ooit iets dergelijks heeft meegemaakt.”
Bron: [PDF] Mary K.Baxter (Hoofdstuk 22)
Maar… dan wordt hij plotseling gedood!
.
===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


De voorzitterDe gekozen president van de VS – (Deel 1)
(Febr.2024) Een vrouw op een Beest!
Armageddon (Vanaf 5 febr.2024 t/m 5 sept.2025)
___

(DZG// Zaterdag 01-08-2022) – (Update: 23-12-2022)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
De voorzitterDe gekozen president van de VS (Febr.2024) Een vrouw op een Beest!
Vrouw met het nr.666 op voorhoofd
More reasons why many Christians will receive the Mark of the Beast
Bron: _https://drsteveogan.org/more-reasons-why-many-christians-will-receive-the-mark-of-the-beast/
De volgende president
President Donald Trump | Sadhu Sundar Selvaraj
2019 Lancaster Prophetic Conference Session 4 – Sadhu Sundar Selvaraj
Thursday August 15, 2019 at Shekinah Worship Center
(19 aug.2019) – YouTube Totaal (2:33:58)
YouTube – Best vanaf (1:32:50 t/m 2:09:45)
Vanaf (1:36:50) Een vrouw rijdt op een beest, een vrouw erger dan Hillary Clinton!
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=nYeajRFrQ1Q
Foto: Hillary Clinton
Bron: _https://www.aftenposten.no/verden/i/p8jW/hillary-clinton-i-epost-skandale
(Foto) De Top 3: Donald Trump/Mike Pence/Nancy Pelosi
America’s Highest Top 3 – De top 3 van Amerika
Bron: _https://www.lambdalegal.org/blog/20200204_lambda-legal-responds-to-sotu
Our Response to President Trump’s 2020 State of the Union Address
(Photo By Lambda Legal – February 4, 2020)
Thunder Photo – The Last Trump
Bron: _https://www.theverge.com/2018/10/26/18029700/cesar-sayoc-democrat-bombs-trump-tank-meme-joke
That Trump tank meme on Cesar Sayoc’s Van was made as a joke, creator says
Openbaring Antichrist – (5 febr.2024) / (Einde 5 sept.2025)
Bron: _https://www.topbestalternatives.com/empire-earth-iii/android/
De Antichrist [666]
Bron: _http://home.kpnplanet.nl/~henoch06@kpnplanet.nl/antichrist.htm
===*===