De Voorzitter President van de VS

(1933) William Branham zag een vrouw aan de macht komen in Amerika

Armageddon – President
« Invasie van de Verenigde Staten »
.
Profetische droom onthult
onrechtvaardige vrouw die Amerika leidt
.
Een vrouw zal het land domineren met
volledige macht over het volk
.
.
– De voorzitter –
« De President van de VS »
.
(Febr.2025) Een vrouw op een Beest
(Deel 2)
.
Een vrouw aan de macht in Amerika!
.
De Grote Opwekking vanaf 5 sept.2024.
De valse vrede van 3,5 jaar is nu geworden 5 maanden! (Vanaf 5 sept.2024 t/m 2 febr.2025)
De valse vrede was begonnen vanaf 23 aug.2018 en had al moeten eindigen op 2 febr.2022.
De 1e 3,5 jaar had moeten zijn: (23-08-2018 t/m 02-02-2022) = 3 jaar, 5 maanden en 10 dagen.
De laatste Jaarweek van Daniël was begonnen op 23 aug.2018 en zal eindigen op 5 sept.2025.

Dat is 7 jaar en 13 dagen. De laatste 7 jaar. (2x 3,5 jaar)

Armageddon met drie jaar ingekort!
(Valse vrede: 6 jaar, 5 maanden en 13 dagen)
(Afbeelding) Drie keer Magere Hein Wachten op Armageddon
We gaan door de 1e 3,5 jaar (valse vrede) dat door Jezus met drie jaar is verlengd. Gewoonweg, omdat de christenen niet op Armageddon [666] zijn voorbereid. Dit gaf Jezus mij in op donderdag 26 sept.2019 om 13:26 uur.
Jezus: “Mijn volk is niet voorbereid.”
___
Velen zullen achterblijven, anders zou de Heer dit niet hebben gezegd!
Oh, broeders en zusters, geen 3,5 jaar, maar 7 maanden! Jezus had dit al voorzegt.
(Matth.24:22) Jezus: “En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.”

Armageddon 3,5 jaar? Dan zouden wereldwijd nog maar enkele miljoenen overblijven.

Broeders en zusters, al zeven keer heb ik de begindatum van de Grote Opwekking moeten aanpassen en steeds zag het ernaar uit dat ik het goed had. Maar verder dan 2022, 2023 en 2024 keek ik niet, omdat de tijd al bijna op is, totdat ik dan toch nog de mogelijkheid van 2025 ging berekenen. En ja hoor, nu kwamen de visioenen allen tezamen en wel op 5 febr.2025! Het was niet te zien, tenminste ik zag het niet. Dat komt omdat het 1000-jarig vrederijk al na 7 maanden op 5 sept.2025 gaat beginnen!

Armageddon maar 7 maanden
(2x 3,5 jaar) De 2e tijd van Daniel aanzienlijk ingekort!
Aanvankelijk dacht ik dat Armageddon 3 jaar en 6 maanden zou duren, dan 1 jaar en 7 maanden en nu nog maar 7 maanden! Naarmate de Eindtijd tot een einde komt, kan steeds beter worden gezien wanneer Armageddon daadwerkelijk gaat beginnen. De Eindtijd (valse vrede) is al bijna voorbij en dan begint Armageddon! Zou ik het dit keer wel goed hebben?
(Totale tijd Armageddon vanaf: 5 febr.2025 t/m 5 sept.2025)

(Begin 1000-jarig vrederijk) Op 5 sept.2025 komt Jezus terug op de Olijf-berg!

Volgorde presidenten van Amerika
Datums bij benadering berekend:
-> George W. Bush (8 jaar) -> Obama (8 jaar) -> Donald Trump (4 jaar) ->
-> Joe Biden – (Vanaf 20 nov.2021 t/m aug./sept.2023) – (2 jaar en ±6 maanden) ->
-> Donald Trump – (Vanaf ±10 sept.2024 t/m ±10 febr.2025) 5 maanden (±150 dagen) ->

-> Een Vrouw! – Vanaf ±10 febr.2025 t/m het einde op 5 sept.2025.(?)

De Laatste president van de Eindtijd
Donald Trump had de laatste president van de Eindtijd moeten zijn dat met een overweldigende meerderheid door het volk werd gekozen! Maar… Joe Biden kwam tussenbeide en is de verkeerde president. De verkiezingsfraude van 4 nov.2021 zal in aug./sept. 2024 aan het licht komen.
Donald Trump had en heeft eigenlijk gewonnen.
___
Zie details: Donald TrumpOpnieuw president van Amerika
(Prophetic Vision) Timothy Dixon (USA) – (5 febr.2021) YouTube vanaf (13:15 / 26:36)
.
(De Top 3 van Amerika) Wat er in werkelijkheid zal gebeuren:
Vanwege het nr.[666] zullen Donald Trump(1) en Mike Pence? (2) in febr.2025 terugtreden!
Kevin McCarthy(3) gaat niet voor het nr.[666] en zal ook terugtreden. En… zolang er geen nieuwe voorzitter voor het Huis van Afgevaardigden is gekozen ligt de politiek stil.
___
De USA Voorzitter – (Vanaf 2023 t/m ±10 febr.2025)

De nieuw gekozen Voorzitter van Amerika zal worden vervangen door een vrouw! Met haar aanstelling wordt ze direct al president van de Verenigde Staten van Amerika! Een ongekende en unieke situatie dat nog nooit eerder is voorgekomen. Het kan immers nog maanden duren voordat er een president kan worden aangewezen en daar is geen tijd meer voor, want de oorlog met Rusland is al begonnen. De Invasie van de VS van Amerika!

Na Donald Trump:
De eerste en laatste VS president van Armageddon zal een vrouw zijn!

Deze vrouw zal dan op dat moment de nieuwe Voorzitter zijn van het Huis van Afgevaardigden. Omdat Amerika in oorlog is met Rusland, kunnen er geen president en vice-president meer worden gekozen. De 3e Wereldoorlog is dan al in alle hevigheid uitgebroken en er moet direct worden gehandeld!

Atomair Vuur in het Dal van Armageddon
(Visioen) De jongen van 9 jaar oud ziet duidelijk waar Amerika met Vuur zal worden getroffen. Zie de vele kruisjes!
De Vierde Wereldoorlog zal beslist anders zijn dan de Derde Wereldoorlog, want deze oorlog is er een met Vuur! Omdat er binnen een wel zeer korte tijd twee soorten van een oorlog zullen zijn, wordt het onderscheid of verschil, gemaakt door de intensiteit ervan, vandaar de Derde- en de Vierde Wereldoorlog met tussendoor de inslag van 2 Asteroïden.

De 3e WO (3 weken) / Inslag 2 Asteroïden (1 a 2 weken onderbreking) / De 4e WO (2 weken)!

De Vierde Wereldoorlog zal plaatsvinden nog vóór de 1e en de 2e Opname. De Derde en Vierde Wereldoorlog staan zo dicht bij elkaar dat het als één oorlog zal worden gezien, wat het niet is. Deze twee Wereldoorlogen zullen plaatsvinden in de eerste twee maanden (febr./mrt.2025) van Armageddon. Totale tijd Armageddon maar 7 maanden. In de Derde Wereldoorlog worden nog Conventionele wapens gebruikt, de Vierde Wereldoorlog Kernwapens!

Kern- en EMP-bommen Rusland vs Amerika
Een vrouw – De Armageddon-President van Amerika [666]
Vele visioenen geven duidelijk aan dat, na president Donald Trump, de volgende president een vrouw zal zijn. Deze vrouw voert de oorlog (3e WO) aan dat vrijwel direct daarna gevolgd zal worden door een Kernoorlog (4e WO). Het zal Rusland zijn die Amerika gaat aanvallen, eerst met Conventionele wapens en daarna met Kernbommen!
(Aantal doden: ±100 miljoen)
De datum kan niet met zekerheid worden bepaald of de twee Atoom-Leiders na 6 april 2025 nog wel zullen leven. Over en weer zullen de Leiders elkaar met Kernbommen willen uitschakelen en de kans dat dit gebeurt zou nog weleens heel groot kunnen zijn.

Beide landen zullen door de vele Kern- en EMP-bommen volkomen lam worden geslagen en dan beginnen plotseling de drie dagen van Jona wat de Kernoorlog zal stoppen. De Aurora’s en een groot Rood Kruis aan de hemel zal de mensen aan het denken zetten: “Er bestaat een God!”

Profetische droom onthult onrechtvaardige vrouw die Amerika leidt
.
Bevestigd door William Branham en Brian Carn (2015)
(1933) William Branham [1909-1966] Een christelijke predikant William Branham ontving zeven visioenen over de toekomst van Amerika. In zijn zesde visioen zag hij een mooie vrouw regeren over Amerika.
___
Van de zeven visioenen zijn de eerste vijf al vervuld, wat de laatste twee geloofwaardiger maakt.

Verbazingwekkend genoeg komen de laatste twee visioenen overeen met veel van de profetische waarschuwingen die we vandaag horen en die al op de Z3 News zijn geplaatst. Een vrouw die aan de macht komt in de Verenigde Staten, gevolgd door de volledige vernietiging van Amerika(VS) door vuur. (Kernbommen)

De Armageddon-president van Amerika zal een vrouw zijn

Visioen zes: Dit is wat William Branham heeft gezien: Toen stond er in de Verenigde Staten een zeer mooie vrouw op, gekleed in pracht en praal, en haar werd grote macht gegeven. Ze had een mooi gezicht, maar er was een hardheid in haar die elke beschrijving tartte. Hoe mooi ze ook was, toch was ze wreed, slecht en sluw. Deze vrouw zal regeren als een kwaadaardige tiran met volledige macht over het volk. Een vrouw die in Amerika aan de macht komt als gevolg van een populaire stemming door vrouwen!

Kamala Harris president van Amerika?
Nee, dat zal niet gebeuren – Het gaat hier om een andere vrouw!
.
[Read more…]
(Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 oktober 2016)
___
(This post was originally published on March 10, 2016)

Zie: Meer Z3 News over de vele Eindtijd Profetieën!


De volgende president een vrouw!
President Donald Trump | Sadhu Sundar Selvaraj
(Visioen/Profetie) YouTube – Totaal (2:33:58)
Best vanaf (1:32:52)
[Een Engel Gods! 1:34:10] (1:35:06 t/m 1:37:52)
(1:36:50) “Als hij [Donald Trump] aftreedt, zal de volgende president een vrouw op het Beest zijn. En dat wil je niet. Dit werd mij [door de Heer] getoond toen ik in Gettysburg was. Als hij aftreedt, komt een vrouw op het Beest aan de macht. En zij zal erger zijn dan Hillary Clinton!”

(Gettysburg – Pennsylvania USA)

Het Huis van Afgevaardigden
Broeders en zusters, deze nog onbekende vrouw zit al in de regering van de Democratische partij. Het Huis van Afgevaardigden telt tot nu toe in totaal 234 leden en oogt door Democratische zeges van 2018 veel vrouwelijker. Volgens de voorlopige resultaten hebben al 95 vrouwen een zetel veroverd.

De vrouw die in Amerika aan de macht zal komen is niet Hillary Clinton. Ze is een Democraat en zou de plaats van Kamala Harris wel kunnen overnemen, want Harris is namelijk totaal ongeschikt voor zo een grote functie om president te kunnen zijn van Amerika. Maar, Sadhu Sundar Selvaraj zag in zijn visioen duidelijk een andere vrouw!

Visioen William Branham: Een mooie vrouw in purper gekleed
Hoe deze verwisseling tot stand zou kunnen komen moet als volgt worden gezien, want er kan namelijk geen andere mogelijkheid bestaan:
Biden is uiteindelijk niet gekozen, dat was in feite Donald Trump. Joe Biden verdwijnt uit de politiek samen met Harris, Nancy Pelosi en Chuck Schumer. Maar, omdat Donald Trump samen met Mike Pence al na ±150 dagen plotseling zijn presidentschap moet neerleggen, dit vanwege het Merkteken [666] moet er direct weer een nieuwe president worden aangewezen. Het liefst binnen een dag, of nog beter binnen enkele uren, want Amerika is in oorlog met Rusland!

Joe Biden en Kamala Harris zijn dan al uit het zicht verdwenen en de voorzitter neemt het over en wordt, in het Dal van Armageddon, president!

Nieuwe verkiezingen
Het duurt immers maanden voordat er weer verkiezingen kunnen worden gehouden. Als eerste in volgorde: Een andere voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en dan pas een nieuwe president en dat duurt maanden! Daar zullen de Democraten en de Republikeinen zeker niet op wachten. De voorzitter, derde in lijn, wordt dan plotseling van de ene op de andere dag, of uur, president van Amerika!
Had Trump niet gewonnen, dan zou Hillary Clinton president zijn geweest. Het spreek vanzelf dat ze in deze unieke situatie de enige aangewezen persoon zou kunnen zijn om Donald Trump op te volgen.

Maar, het is niet Hillary Clinton, het is een andere vrouw!

Voorzitter Huis van Afgevaardigden – Direct President van Amerika
De Republikeinen hebben op dat moment geen zeggenschap meer, omdat Donald Trump en Mike Pence vrijwel direct vrijwillig uit de regering zijn gestapt. Vanaf 5 febr.2025 is Armageddon dan al begonnen. Haast is geboden, want de wereld is in staat van directe oorlog! (DEFCON-1)
De Democraten en Republikeinen kunnen er niet meer omheen.
Er is maar één persoon die nog voor deze functie in aanmerking kan komen: De voorzitter!
.

De onbekende Amerikaanse president – Februari 2024
.
Voorlopig weet nog niemand wie deze vrouw zal zijn.
Volgens de voorlopige resultaten van 3 januari 2023
hebben al meer dan 124 vrouwen een zetel gewonnen.
Ze zit in de regering en deze is van de Democratische Partij!
.
===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


De VoorzitterDe president van de VS (Deel 2)
(Febr.2025) Een vrouw op een Beest!
Armageddon (Vanaf 5 febr.2025 t/m 5 sept.2025) – Totaal 7 maanden.

(DZG// Woensdag 13-12-2023) – (Update: 13-12-2023)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
The Invasion of the United States | William Branham (1933)
(26 febr.2021) Invasie van de Verenigde Staten
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=2HYHLrNk788
(Afbeelding) Drie keer Magere Hein – Wachten op Armageddon
Bron: _http://countdowntozerotime.com/2014/10/08/at-last-a-use-for-those-famous-fema-coffins-cdc-suggests-hermetically-sealed-caskets-for-ebola-victims-aka-fema-coffins/
Thunder Photo – Last Trump
That Trump tank meme on Cesar Sayoc’s Van was made as a joke, creator says
Bron: _https://www.theverge.com/2018/10/26/18029700/cesar-sayoc-democrat-bombs-trump-tank-meme-joke
Tekening van een 9 jarige jongen – Amerika
Bron: _https://worldtruth.tv/9-year-old-boy-has-a-vision-of-an-asteroid-hitting-the-atlantic-and-a-nuclear-war-involving-the-united-states/
9yr old Grandson describes powerful vision of tribulation God gave him in detail Read Description
(Tekening) YouTube 2:23 (12:03)
Bron: _https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=yGXdECAjJtA&feature=emb_logo
(Foto) Explosie Kernbom – De Vierde Wereldoorlog Kernwapens! (Maart 2025)
De voorzitterDe gekozen president van de VS (Febr.2024) Een vrouw op een Beest!
Vrouw met het nr.[666] op voorhoofd
More reasons why many Christians will receive the Mark of the Beast
Bron: _https://drsteveogan.org/more-reasons-why-many-christians-will-receive-the-mark-of-the-beast/
Armageddon_ Soldier with Gas mask – Soldaat met Gasmasker
2017 Third Temple LOCATION FOUND!!!
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=JKCgW8l2Wfo
Aurora Borealis – Vier foto’s in een blok
(Foto) _https://ipfs.io/ipfs/QmbCs2KUUyDKEweSrHh3WDRWeDvriYwxfWAA5gECwMQVXi
Bron: _https://steemkr.com/dsound/@daznez/20181014t051427391z-electrichouse-instrumental-daznez
Pastor Chris on William Branham’s Prophecy | US Election | End Time | Message Believers
Zie vanaf 2:50 t/m 4:26 (6:30)
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=mxhXVEqAabY
The Armageddon-President Febr.2025
The Drawing Board / De tekentafel
The scribblings and ramblings of an Austin-based designer
(Het gekrabbel en geklets van een ontwerper uit Austin)
Posted on April 23, 2014 Updated on August 26, 2014
Bron: _https://drawingboardblog.files.wordpress.com/2014/04/redhairedgirl.jpg
(Foto) William Branham – Kamala Harris
Kamala Harris president van Amerika?
Nee, dat zal niet gebeuren – Het gaat hier om een andere vrouw!
William Branham: Will Kamala Harris Fulfill this 1933 Vision and Prophecy?
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=zYkmlXqAuvM
De volgende president een vrouw!
President Donald Trump | Sadhu Sundar Selvaraj
(2019) Lancaster Prophetic Conference Session 4 – Sadhu Sundar Selvaraj
Thursday August 15, 2019 at Shekinah Worship Center
(19 aug.2019) – YouTube Totaal (2:33:58)
YouTube – Best vanaf (1:32:50 t/m 2:09:45)
Vanaf (1:36:50) Een vrouw rijdt op een beest, een vrouw erger dan Hillary Clinton!
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=nYeajRFrQ1Q
Armageddon nr.[666] – Het Merkteken van de dood
Flight 666 (2018) R0 Custom DVD Cover
Bron: _https://dvdcover.com/flight-666-2018-r0-custom-dvd-cover/
(Foto) Hillary Clinton
Bron: _https://www.aftenposten.no/verden/i/p8jW/hillary-clinton-i-epost-skandale
De onbekende Amerikaanse president – Februari 2025
(Afbeelding) YouTube (11:22/ 12:38)
(15 Juni 2022) Watters: The person who’s really running the country right now
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=41KdbXKcyZY
===*===