De dood van de valse Profeet

The Antichrist Is Coming… Unstoppable World Tyrant
.
« De dood van de valse Profeet »
– Schot hagel in het gezicht –
.
Zie litteken op het gezicht!
.
Opname 2024 wordt april 2025
(!!!) Na drie jaar uitstel, staat deze datum nu vast.
(Samuel L. Jackson) In de film zelf wordt hij door een kat aangevallen. Met zijn rechter poot haalt de kat venijnig uit! De valse Profeet wordt links in zijn gezicht geschoten!
De titel van de film (Secret Invasion) komt overeen met wat er straks op 2 febr.2025 in werkelijkheid gaat gebeuren. Namelijk, Satan gaat met zijn leger de aarde aanvallen met een geheime invasie. Dit is een geheime voor de mensen onzichtbaar gebeuren. Drie dagen nadat de valse Profeet is gedood, neemt Satan, de Draak, het lichaam over van de valse Profeet (is nu de Antichrist) en staat op uit de dood. Dat gaat gebeuren op woensdag 5 febr.2025.
.
Deze film (Secret Invasion) is in 2021 gemaakt en in 2022 uitgekomen. Dat is wel heel bijzonder, want 2022 zou eigenlijk het jaar van de Opname moeten zijn, maar… is met drie(!) jaar uitgesteld.
Jezus: “Mijn volk is niet gereed.”  – De christenen krijgen nog drie jaar om orde op zaken te stellen. De 1e en de 2e Opname wordt nu verwacht op 16 en 19 apr.2025.
Bereid u voor!
.

De valse Profeet op het witte paard

« De dood van de valse Profeet »
– Schot hagel in het gezicht –
*
.
________________________________________________________________
Update (28-03-2024)
Wederkomst Jezus vóór 20 april 2025
– Rapture Zone –
(Twee keer een Opname! – 16 en 19 april 2025)
Pasen 20 april 2025
.
2022/2023/2024? Fout!
Opname verwacht in april 2025
.
.
(Tijden nog niet aangepast)

___


De valse Profeet dodelijk getroffen
(Visioen) Op zondag 29-12-2019 om ±08:30 uur in de morgen heb ik het aangezicht gezien van de Antichrist! De linkerkant van zijn gezicht was, min of meer, zwaar verminkt! Aan die kant moet hij met het zwaard zijn getroffen, want in de Bijbel staat; dat hij met een zwaard dodelijk zal worden getroffen.
___
(Openb.13:3) “En [ik zag] een van zijn koppen als ten dode gewond, en zijn dodelijke wond genas; en de gehele aarde ging het beest met verbazing achterna…”

(Openb.13:14) “En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en [weer] levend geworden is.”

Mysterie 5 Tickets 1900 – (19:00 uur)
Op dinsdag 23 nov.2021 om 22:50 uur gaf de Heer mij de tijd door, dat de valse Profeet zal worden gedood. De valse Profeet wordt gedood op 2 feb.2025 in de avond om precies 19:00 uur!
(2017) Het visioen van de Vijf Tickets 1900 kreeg ik in de morgen van 28-09-2017 om 06:00 uur. In dat visioen komt namelijk het getal 1900 voor. Jaren heb ik gebeden en de Heer gevraagd wat toch die 1900 te betekenen heeft en ja, nu weet ik het. Het geeft de tijd aan van 19:00 uur in de avond. Het was niet te zien.
___
Dit visioen Vijf Tickets 1900 laat zien hoe Puerto Rico er na 6 sep.2017 uitzag toen de Hurricane Maria met een kracht van 4-5 over dit eiland trok. Dat aangezicht moet vergeleken worden met dat van de Antichrist. Zo verwoestend als dat eiland er na de Orkaan uitzag, zo verwoestend zag het gezicht van de Antichrist eruit.

Nu begrijp ik het visioen ook. Het hele eiland was voor de helft zwaar getroffen!

Tijd valse Profeet Grote Opwekking
Maar 150 dagen!
Broeders en zusters, geen 3,5 jaar maar 5 maanden!
Het mystery 1900 van visioen Vijf Tickets 1900 is zichtbaar geworden.
De 1900 gaat de 1900 dagen aan! Het was niet te zien.
De orkanen Irma, Maria en Fiona hadden een kracht van Categorie 5 en vonden alle drie plaats in de maand september. Dat is wel heel bijzonder. Toeval?
___
Mysterie 5 Tickets 1900 = (19:00 uur)
(2x) De 1900 gaat de dagen aan, maar ook de tijd!

Zie details: Wederkomst Jezus april 2025

(Visioen)
Het gezicht en de dood van de valse Profeet beschreven
In het visioen zag ik heel precies hoe dat de valse Profeet werd gedood, alsof ik vlak naast hem stond! Het hele gebeuren zag ik van dichtbij! Er stonden allemaal mensen om hem heen. Iemand haalde plotseling uit zijn jas een afgezaagde dubbelloops geweer tevoorschijn en schoot direct van dichtbij op de valse Profeet aan de linkerkant in zijn gezicht… en op dat moment was het beeld weg. Maar… in het visioen stond ik, op een of andere manier, na drie dagen, dan toch weer plotseling naast de valse Profeet, is nu de Antichrist, met een zwaar gehavend gezicht.
.
Het bijzondere was, dat juist hij (de Antichrist) mij een briefje gaf waarop ‘MAMA-MIA’ was geschreven. Dat moet de Antichrist hebben geschreven. Toen ik dat zag, kon ik het haast niet geloven met wat ik las. Het kwam voor mij heel vreemd over. Wat is dit? Maar… naarmate het visioen vorderde, zag ik de mogelijke betekenis van wat er op dat briefje stond.

Het was in hoofdletters schreven en de laatste drie letters stonden niet echt in één lijn, maar stonden van linksboven naar rechtsonder geschreven. ‘MAMA’ (met één ‘M’) was wel mooi in een lijn geschreven alsof het gedrukt was, maar ‘MIA’ was duidelijk met de hand geschreven.

Dodelijk schot hagel
Omdat ik naast hem stond kon ik zijn gezicht goed zien. De Antichrist had een buitengewoon interessant gezicht. Met het litteken, aan de linkerkant van zijn gezicht, zou je haast medelijden met hem krijgen. Te minste, zo kwam dat mij mij over. Met beide ogen keek hij als het ware dwars door jouw heen. Zo kon ik duidelijk zien dat zijn linkeroog niet beschadigd was.
___
Wat mij opviel was, dat alle mensen naar hem keken. Sommigen waren bang, maar weer anderen, die hem eerst voor 150 dagen als de valse Profeet hadden gekend, waren niet bang. Wat ik wel zag was, dat ze allemaal een onzekere blik hadden met het zien van de Antichrist, juist omdat de linkerkant van zijn gezicht er zo zwaar verminkt uitzag. De littekens waren duidelijk te zien.
.
Zou ik het gezicht van de Antichrist kunnen beschrijven? Neen, dat is werkelijk onmogelijk. Hij heeft een serieuze manier van kijken zodat, door zijn uitstraling, de mensen werkelijk alles voor hem zouden doen als hij hen wat zou willen vragen. Door zijn litteken had hij werkelijk een onweerstaanbaar uiterlijk. De mensen bleven hem aankijken.

Op de afbeelding ziet het gezicht van de valse Profeet/Antichrist er nu nog wel goed uit, maar door het schot hagel aan de linkerkant van zijn gezicht is het beeld weer heel anders!

Mogelijke verklaring: Mama-Mia
Het, waarschijnlijk, door hem zelf geschreven woord, zou de uitdrukking kunnen zijn die de mensen met het zien van zijn gezicht zouden roepen: “Mama-Mia! Wat is er met zijn gezicht gebeurd?”

Mama mia! (Mijn moeder!): Een algemene uitdrukking van verbazing, die andere sterke emoties oproepen zoals: “Mijn hemel!”  – Het was alsof de hele wereld van verbazing allemaal dezelfde verwondering deelden. Het geschrevene was Internationaal, zodat de mensen die uitroep wel zouden kunnen begrijpen. Een andere vertaling van verbazing, kan hiervoor niet worden gevonden.

Visioen niet te bedenken

Het briefje met ‘MAMA-MIA’ erop en vooral hoe ‘MIA’ is geschreven, is niet te bedenken, net als de scheve lijnen van visioen ‘Aug.2018’ die van rechts naar links opgemaakt en gelezen moest worden. De ‘Vijf Fiches 59’ met de twee cirkels in elkaar verweven met het getal 59 eronder is zo vreemd opgebouwd dat het door een mens gewoonweg niet te bedenken is. Een visioen kan je niet opbouwen of wijzigen. Het is een vaststaand feit en gaat te allen tijde een toekomstgebeuren aan. Het is een Profetie in beeld gebracht.

Visioen tijdens diepe slaap
Een visioen komt te allen tijde en alleen als je in een diepe slaap bent, zeg maar, in je onderbewustzijn en tijdens de piek van je slapen en komt geheel onverwacht dat het door de mens gewoonweg niet is te bedenken. Elke visioen moet onderzocht worden om de juiste uitleg ervan te kunnen inzien.
De opzet van elk visioen is feitelijk heel eenvoudig en kan nooit meer worden vergeten, omdat het in de geest is opgeslagen. Maar, het moet hoe dan ook berekend worden om het te kunnen begrijpen.
.

Dan is er nog iets waar je echt helemaal niets aan kunt doen, namelijk: Je wordt wakker om nog beter te kunnen kijken en… op dat moment is het visioen weg. Het visioen is vaak zo levendig, alsof je het alles met open ogen ziet. De Heer weet dat je het beeld ook in het echt wilt zien en zorgt er dan ook voor, dat al het gegeven op tijd is ontvangen. Een visioen kan niet verder opgebouwd worden, dat is werkelijk onmogelijk.

De geest van Satan
Het schot kwam, van onder naar boven, in een hoek van ±30 graden door de linkerkant van het gezicht van de valse Profeet. De man die de dood van de valse Profeet op zijn geweten heeft, zou in vergelijking ook als een Judas Iskariot kunnen worden gezien, omdat Jezus door zijn toedoen eerst werd verraden en daarna gedood.
Jezus, werd gedood en staat na drie dagen weer op. De valse Profeet wordt gedood en staat ook na drie dagen op uit de dood. De geest van de valse Profeet komt na drie dagen los van zijn lichaam en wordt door de geest van Satan met een “Walk-In” vervangen!
Tot zover het gezicht wat de Heer mij van de Antichrist heeft laten zien.
.
===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


De dood van de valse Profeet

(DZG// Donderdag 16-12-2021/ 23:53) – (Update: 28-03-2024)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
(Eerste voorbeeld)
Zie: Antichrist schot links in het gezicht
De false Profeet wordt verwacht in de maand sept.2024!
(Feb 5, 2025) The Antichrist Is Coming… Unstoppable World Tyrant! The Watchman
(Jan 24, 2018) YouTube (0:17 / 14:22)
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=GH_OgoncQxQ
(Tweede Voorbeeld)
De dood van de valse Profeet
Secret Invasion Teaser (2022)
Samuel L. Jackson Teases A Young Nick Fury In Secret Invasion Image
(Foto) Bron: _https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/film/samuel-l-jackson-hint-op-old-school-nick-fury-in-secret-invasion/ar-AATuCoB
De valse Profeet op het witte paard
Bron: _http://www.jw.org/af/publikasies/tydskrifte/w20140115/laat-u-koninkryk-kom/
End of Days
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=o5wGh7gUYXE
De Antichrist
Bron: _http://home.kpnplanet.nl/~henoch06@kpnplanet.nl/antichrist.htm
===*===