END OF DAYS | Genadetijd bijna voorbij

“Genadetijd bijna voorbij”
– Visioen Vijf Tickets 1900 –

(Het zwarte paard)

________________________________________________________________
Update (31-01-2023)
– Rapture Zone –
(Twee keer een Opname! – 27 en 30 maart 2024)
Pasen 31 maart 2024
.
April 2022/2023? Fout!
Opname verwacht in maart 2024
.
.
(Tijden nog niet aangepast)

___


Update: (20-09-2022)
Dit visioen laat zien hoe Puerto Rico er uitzag toen de Hurricane Maria met een Orkaan kracht van 4-5 over dit eiland trok. Dat aangezicht moet vergeleken worden met dat van de Antichrist. Zo verwoestend als dat eiland er na de Orkaan uitzag, zo verwoestend ziet het gezicht van de Antichrist eruit.

Nu begrijp ik het visioen ook. Het hele eiland was voor de helft zwaar getroffen!

Na drie dagen van totaal vasten heeft de Heer mij de aantal dagen gegeven dat de Heilige Geest met de Grote Opwekking de Eindtijd zal afsluiten. (150 dagen voor de Heilige Geest, het is waarschijnlijk minder.)
Na de eerste drie dagen van totaal vasten heb ik dit keer 3,5 dag totaal gevast t/m 20:00 in de avond. Resultaat: Jezus gaf mij de uitleg door van de Vijf Tickets 1900!
De 5 staat voor de Grote Opwekking. (5×30= 150 dagen)

Na de openbaring van de Antichrist staat na vijf maanden in juni 2023 het zwarte paard op en na weer vijf maanden staat het vale paard op in okt./nov.2023. De Antichrist blijft t/m het einde van 5 sept.2025.

Het einde in zicht
Broeders en zusters, de Eindtijd is bijna afgelopen en dan begint Armageddon. De Opname wordt verwacht in April 2023. Velen van mijn lezers weten nu dat de tijd van Armageddon niet tot de Eindtijd behoord. De eerste 3,5 jaar van Daniël 9:27 (de valse vrede) behoort nog wel tot de Eindtijd, maar niet de tweede tijd van nog eens 3,5 jaar. (De tijd van Daniel is nu geworden 4,5 jaar en 2,5 jaar.)

Deze tijd gaat Armageddon aan. Hiermee zal dan een einde komen van 6000 werkjaren.

Heel vaak heeft Jezus gezegd dat de tijd al op is. De tijd is allang voorbij. Enz. enz. Maar het komt niet zo vaak voor dat Jezus gezegd zou hebben dat het bijna tijd is. Dat is heel bijzonder, want nu moet je in feite zelf opletten wat er allemaal in de wereld gebeurt.

De reactie op al mijn verslagen had ik, voor één jaar, inderdaad op een andere Website geopend. De aanval op mijn persoon was ronduit verschrikkelijk! Daarom blijft de reactie gesloten t/m het einde, want eind maart 2023 zal tegelijkertijd met de Blackout deze Website van de Heer worden verwijdend en vernietigd!


– Hurricane Irma en Maria –
Size of Hurricane Maria – Puerto Rico
Category 4-5. Sept 20, 2017
Satellite image of Hurricane Irma
Category 5 (1:15 p.m.) Sept 6, 2017
Tracking of Hurricane Maria – Puerto Rico
Maria totally destroyed Puerto Rico
“Visioen Vijf Tickets 1900”
.
Broeders en zusters; ik heb weer een visioen gekregen in navolging op de “Fiche 59”.
Dat was in de morgen op 28-09-2017 om precies 06:00 uur in de morgen. Ook dit is een visioen dat ik niet zou kunnen bedenken net als met het “Fiche 59”.

Zoals gewoonlijk, met het krijgen van een visioen, was ik ook dit keer in een diepe slaap.

Plotseling bevond ik mij op het eiland Puerto Rico

De Heer liet mij zien dat ik juist op dat eiland was en zag wat de twee orkanen Irma, en vooral Maria, met een categorie van 5(!) het eiland hebben aangedaan. Vrijwel het hele eiland is totaal verwoest. Dit alles zag ik in één ogenblik. Alle winkels waren gesloten. Je kon nergens nog wat eten of drinken kopen. Er werd overal geplunderd! De mensen gingen als raven tekeer. Vooral grote warenwinkels moesten het ontgelden. Toen ik dat allemaal zag wilde ik direct van dat eiland af.

Vliegveld Puerto Rico

Het volgend moment stond ik op het vliegveld van Puerto Rico. Er waren vele mensen in de vertrekhal aanwezig. Toen ik bij de Balie aankwam om een ticket te kopen, zag ik dat er vijf tickets waren. Mevrouw, wat kost een ticket? Ze keek mij aan alsof ze verbaasd was dat er toch nog iemand was die een ticket wilde kopen en ze zei: “Een ticket kost 1.900 (US) Dollar.” – “Wat?!!” zei ik en was sprakeloos.

Ik kwam niet bij van verbazing waarom de ticket zo onvoorstelbaar duur moest zijn. Ik keek naar de mensen om mij heen en begreep toen pas waarom er niemand bij de Balie stond. De tickets waren zo duur dat niemand een ticket wilde kopen. Ik zou de ticket wel kunnen kopen, maar dan zou ik helemaal geen back-up meer hebben om wat eten of drinken te kopen of om ergens te kunnen slapen. Wat moest ik nu doen? Net als iedereen, liep ik ook verbaasd rond. Op dat moment wist ik mij geen raad hoe ik dan het eiland kon ontvluchten. En toen werd ik wakker.

Dit was een niet te missen visioen.

Broeders en zusters; zodra de laatste maand voor de Opname aanbreekt, hebben we vanaf de 2e Wereldoorlog 74 jaar en 11 maanden lang in vrede kunnen leven. Maar schijn bedriegt. Jezus: “De aarde is geen plaats van rust en vrede, het is een slagveld!”
De gemiddelde Nederlander denkt dat we nu wel uit elke oorlog zullen wegblijven, dankzij de NATO en Amerika. Maar de tijd is al bijna op en Armageddon komt steeds dichtbij!

Het visioen van “De vijf Fiches” geeft de situatie aan dat de valse Profeet/Antichrist aangaat. Hij is geboren op 5 febr.1962 en zijn einde zal zijn op 2 febr.2023. Hij zal 60 jaar worden.

De valse vrede
De mensen hebben geen weet in wat voor een tijd we eigenlijk leven en wat de valse Profeet met zijn verschijning straks allemaal teweeg zal brengen. Toch heeft God de Vader daar een reden voor. Om dat te voorkomen heeft de Heer de tijd van de valse Profeet zo kort mogelijk gehouden, want deze man zal door de hele wereld op handen worden gedragen!
(Openb.13:3) “..en de gehele aarde ging het beest met verbazing achterna…” 
Dit beest is de valse Profeet.

Over deze valse Profeet zegt Jezus: “Hij zal voor een welvaart zorgen zoals de mens nog niet eerder heeft meegemaakt.”

Op het moment dat de Rabbijnen in Israël de Messias aankondigen, gaan de laatste vijf maanden van de Eindtijd in. Het gaat dan hier om de valse Profeet. Van de ene op de andere dag zal dit gebeuren in de hele wereld bekend worden. Vanaf die dag moeten er vijf maanden bij opgeteld worden en de week van de Opname is bekend. Want elke vijf maanden later is er weer een ander paard.

De grote misleiding
In plaats van 3,5 jaar maar 150(?) dagen voor de valse Profeet
Op het moment dat de valse Profeet zich gaat openbaren, zullen vele christenen denken dat dan pas de laatste 7 jaren van (Daniël 9:27) zijn ingegaan. Maar, ze weten niet dat de eerste 3,5 jaar van Daniël al in aug.2018 was begonnen, want hij zal maar weinig dagen regeren en dan wordt hij plotseling gedood. We zijn dan nog 59 dagen verwijderd van de Opname.

De hele wereld zal in rouw zijn, want zo iemand heeft nog nooit bestaan. Maar na drie dagen staat hij weer op uit de dood en vanaf dat moment heeft de wereld te maken met de Antichrist, en dat is Satan!


Visioenen over de Eindtijd en de Opname
.
Broeders en zusters, we staan vlak voor de openbaring van de valse Profeet. Ook ik moet toegeven dat het nu wel heel erg spannend begint te worden, want aan de horizon is daar eigenlijk nog helemaal niets van te zien. Zie: Stilte voor de Storm
Deze website van “De Zonen Gods” gaat eigenlijk maar twee bijzonderheden aan: Het belang van de Wedergeboorte uit de geest en de Eindtijd. Alle visioenen gaan de Eindtijd aan. Als ik een visioen krijg, dan vertel ik dat aan iedereen!

Toen ik deze website nog niet had, sprak ik er met vele Pastors, Voorgangers en christenen over. Want het visioen van “Augustus 2018” kan ik niet verzinnen, daar is het veel te ingewikkeld voor.

Een Pastor: “Dit visioen moet zo snel mogelijk op internet!”
Vanaf 13 april 2015 staat dit alles nu op internet. Alle schrijfwerk heb ik van Jezus gekregen. Het is de Heilige Geest. Bij Jezus is alle info vaak op het allerlaatste moment. Het visioen van Aug.2018 heb ik in de nacht op 23 maart 2013 gekregen. Dat is precies 10 jaar en 13 dagen voor de Opname.

De website van “De Zonen Gods” wordt eind maart 2023 van internet verwijderd!

===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


Overzicht foto’s en tekeningen
End of Days. Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=o5wGh7gUYXE
Size of Hurricane Maria – Puerto Rico Category 4-5. Sept. 20, 2017. Bron:
_http://edition.cnn.com/2017/09/19/americas/hurricane-maria-caribbean-islands/index.html
Satellite image of Hurricane Irma 1:15 p.m. PDT on Sept. 6, 2017. Bron:
_Tracking of Hurricane Maria – Puerto Rico
Kaart Puerto Rico en het pad van Maria. Bron:
_https://www.vox.com/science-and-health/2017/9/21/16345176/hurricane-maria-2017-puerto-rico-san-juan-meteorology-wind-rain-power
(Telefoonpalen op de weg) Maria totally destroyed Puerto Rico. Bron:
_http://edition.cnn.com/2017/09/19/americas/hurricane-maria-caribbean-islands/index.html
Het zwarte paard. Bron:
http://inbijbelsperspectief.weebly.com/de-ruiter-op-het-zwarte-paard-wereldwijde-honger.html
===*===