De Laatste President

Donald Trump – De Laatste President van de Eindtijd

Het laatste jaar
van
President Donald J. Trump
(Sept 2024 Febr 2025)
.
« Nog maar 5 maanden President »

2025 Het laatste jaar van Trump

________________________________________________________________
Update (19-02-2024)
Wederkomst Jezus vóór 20 april 2025
– Rapture Zone –
(Twee keer een Opname! – 16 en 19 april 2025)
Pasen 20 april 2025
.
2022/2023/2024? Fout!
Opname verwacht in april 2025
.
.
(Tijden nog niet aangepast)

___


.
Joe Biden de verkeerde President

(Update) In de maand september 2024 zal het bekend worden dat Donald Trump alsnog heeft gewonnen. In de maand sept./okt.2024 is Donald Trump weer president van Amerika!


Trump, de laatste President
De President van Amerika dient bijna een supermens te zijn. Iemand die sterk is, krachtig, stabiel, goed met mensen overweg kan en ook nog eens een ware Leider is.
Wie zou nu de beste uitstraling hebben. Joe Biden of Donald Trump?

Zou Kim Jong-Un bijvoorbeeld nog wel kunnen opschieten met Joe Biden?

De Eindtijd/Armageddon
De Eindtijd eindigt op 2 febr.2025 en vanaf die datum begint Armageddon t/m 5 sept.2025.
Donald Trump zal van de Eindtijd de laatste President zijn.

Vanwege het Laser Brandmerk 666 treed ook Mike Pence terug. Joe Biden is niet zo stabiel meer en Kamala Harris neemt het over en wordt, in het Dal van Armageddon, President.

President Donald Trump | Sadhu Sundar Selvaraj
Lancaster Prophetic Conference (19 aug.2019) – YouTube Totaal (2:33:50)
YouTube – Best vanaf (1:32:50 t/m 2:09:45)
Vanaf (1:36:50) Een vrouw rijdt op een beest, een vrouw erger dan Hillary Clinton!
Dit zou nog weleens Harris kunnen zijn, want er is niemand die bij haar in de buurt komt. Joe Biden redt het niet, vanwege zijn leeftijd, en Kamala Harris neemt het gezag, het Presidentschap, over.
Er zullen geen verkiezingen meer komen, want Joe Biden en Kamala Harris waren al bij voorbaat gekozen.

(Joe Biden wordt op 20 nov.2022 80 jaar oud!)

Armageddon
De Eindtijd is bijna voorbij en daarna begint Armageddon!
Armageddon gaat beginnen vanaf 5 feb.2025 t/m sept.2025.
De laatste generatie was begonnen met het ontstaan van de Staat Israël op 14 mei 1948 en zal eindigen op 16 april 2025! Dat is precies 76 jaar, 10 maanden en 28 dagen.
Twee maanden later, nadat Armageddon al is begonnen, zal de Opname plaatsvinden.

Zie: De laatste generatie(14 mei 1948 t/m 5 april 2023)

Openbaring valse Profeet
Op het moment dat de valse Profeet zich in sept.2024 bekend zal maken, zullen vele mensen, waaronder ook christenen, in verwarring raken, want deze man is werkelijk onvoorstelbaar!
De Heer zei over deze valse Profeet: “Zo iemand heeft nog nooit bestaan.”
Jezus: “Het Beest zal oprijzen onder toejuichingen van de wereld, want hij zal zowel vrede en voorspoed brengen dat niemand ooit iets dergelijks heeft meegemaakt.”
Bron: [PDF] Mary K.Baxter (Hoofdstuk 22)

Maar… dan wordt hij plotseling gedood!

De laatste acht maanden voor de Opname
De Grote Opwekking gaat vanuit Amerika beginnen in de maand sept.2022 en zal overwaaien over de hele wereld! De valse Profeet wordt verwacht in sept.2022 en zal helaas maar voor ±150 dagen regeren t/m 2 feb.2023)
Broeders en zusters, de Eindtijd is in zicht. De tijd is bijna op!
Armageddon begint vanaf 5 febr.2023.

Zie: De Opname april 2022

(Sid Roth) Prophet Ivan Tuttle visioen 26 okt.2020
Youtube (19:10) vanaf (4:55)
In de maand febr.2023 zullen Biden en Kamala Harris weer opduiken en het Presidentschap van Donald Trump overnemen. Dat Donald Trump en zijn gevolg moeten terugtreden komt vanwege het Laser Brandmerk 666. Donald Trump en Mike Pence gaan niet voor het 666 en moeten terugtreden!

Onder leiding van de Antichrist nemen Joe Biden en Kamala Harris de situatie en het Witte Huis over. Dat gaat gebeuren in febr.2022!

De valse Profeet zal worden gedood op 2 feb.2023 waarna de Antichrist het zal overnemen.
Het Laser Brandmerk Teken/Logo (666) wordt vrijwel direct verplicht gesteld vanaf feb.2023 waarna Donald Trump zijn functie zal moeten neerleggen, want hij gaat niet voor het Brandmerk 666.
De 1e Opname wordt verwacht op 5 april 2023.
De 2e Opname zal drie dagen later plaatsvinden op 8 april 2023.

Zie: Twee keer een Opname

Verkiezing uitslag Trump

Zouden de aantal Digitale stemmen en Briefstemmen nog wel van invloed kunnen zijn dat President Donald Trump kan aanblijven? Het lijkt onmogelijk, want nooit eerder waren de stemmen zo “eerlijk” geweest. Toch zal Donald Trump aanblijven, maar hoe?

De wereld in shock
Dit is een vermoeden: Na de verkiezingen drie weken later moet vanaf zaterdag 7 nov.2020 worden gezien, want toen pas werd het duidelijk wie de verkiezingen gewonnen leek te hebben. Maar, de wereld zal een shock te verwerken krijgen en zal de verkiezingen in twijfel brengen. Dat zou dan kunnen gebeuren op in de maand sept.2022. Dan zal er iets naar voren komen wat niemand had verwacht!

Maar zeer waarschijnlijk zal dat eerst binnenkamers worden gehouden, want er zijn voorlopig nog geen berichten. Alleen, dat Biden met elke hertellingen steeds meer en meer stemmen krijgt toebedeeld en dat kan niet. Waar komen zo laat dan nog al die stemmen vandaan?

US Fraude nog nooit gezien
Wisconsin vanaf 6:40
Michigan vanaf 14:30
Trump gives Most Important Speech he’s made, calls for ‘full forensic audit’ of mail-in ballots
(2 dec.2020) – YouTube (46:07)
Donald Trump Warrior And Fighter
The David of God Will Win
Trump Shall Become a Trumpet
.
* * * * *
– Eerste en Tweede Termijn –
20 jan.2017 – 20 jan.2021 -> (4 jaar)
__.Sept 2022 – Februari 2023 -> (5 maanden) (!)
» Totaal ±4.5 jaar «
.
De Eindtijd
Broeders en zusters, dit is wat ik zie:
Update: Zie nieuwe datum! Donald Trump gaat voor een tweede termijn vanaf sept.2022 dat officieel zou moeten eindigen op 20 jan.2025. Maar… zover komt hij niet, want hij heeft nog maar 5 maanden te gaan t/m ±5 febr.2023. Armageddon begint namelijk al vanaf 5 febr.2023 waarna Donald Trump vrijwel direct daarna zal moeten aftreden. Dat komt vanwege het Brandmerk (666).

Dat Donald Trump voor een tweede termijn gaat staat vast, want vele Profetieën bevestigen namelijk twee termijnen! Voorlopig staat Joe Biden er nog goed voor, maar dat zal niet zolang meer duren.

Het eerste bedrog zal worden gevonden in het aantal digitale stemmen die naar Joe Biden zijn gegaan.

In ongeveer 26 Staten is er een programma gedownload ten einde Joe Biden te laten winnen. Met dit programma kun je namelijk nooit meer verliezen! Het is nu vrijwel zeker dat de Heer bezig is met iemand, die daarvoor verantwoordelijk is en die straks als een Klokkenluider naar voren zal treden.

Het tweede bedrog zal worden gevonden in het totaal aantal stembiljetten van enkele Staten dat opnieuw zal moeten worden geteld. Vanwege de Coronavirus zijn er een record aantal stembiljetten gedrukt en verstuurd naar al degene die, vanwege de Corona, liever niet naar het stemlokaal hadden willen gaan.

Het is alles onzichtbaar en heel gewoon. Zoals gewoonlijk worden dan ook eerst de uitslagen van de digitale stemmen bekend gemaakt en daarna pas de stemmen die per post zijn verstuurd. Gaan dan in alle Staten van Amerika de digitale stemmen gelijk op, dan moeten de stembiljetten uiteindelijk de doorslag geven. Maar… of dat de uitslag zou kunnen beïnvloeden is zeer te betwijfelen.

Watermerk
Maar… in de originele stembiljetten is namelijk een geheim watermerk verwerkt wat vrijwel niemand weet en dat ook niet zo gemakkelijk gevonden of gezien kan worden tenzij men ervan op de hoogte is waar dat watermerk precies in het stembiljet is verborgen.
Met deze briefstemmen, die per post zijn binnengekomen, kan wel degelijk een foutmarge worden gevonden. Zo zijn er onvoorstelbaar veel stembiljetten gedrukt en verstuurd. In totaal meer dan 60 miljoen stembiljetten met en zonder dit watermerk! Maar of het bedrog genoeg is om Donald Trump alsnog te laten winnen is niet met zekerheid te zeggen.
Wat wel eerlijk is gegaan is het digitale stemmen. Te minste, dat dacht ik.

Zie nu het volgende:

(9 nov. 2020) – YouTube (3:08)
.
In deze video ga je live beelden zien van CNN. Het is bijgesneden om de indiener te beschermen.
U ziet een korte clip van 37 seconden met live gegevensupdates. U zult merken dat Trump met 440.052 stemmen voor gaat. Bekijk Pennsylvania zorgvuldig. Als het wordt bijgewerkt op minuut 0,36 seconden, zult je zien dat Trump 19.958 stemmen verliest en Biden die stemmen krijgt. Dit is fraude op het hoogste niveau.

Op de volgende afbeelding is het wat beter te zien.

REDPILL INCOMING — VOTE SWITCHING PROOF — SPREAD LIKE KAMALA!

Zie overzicht: Wanneer stembiljetten worden geteld, mogen de aantallen nooit afnemen en toch is dat duidelijk in de aantallen te zien. Ongeveer 26 Staten van Amerika zouden een programma hebben gedownload zodat de winst te allen tijde naar Joe Biden zou gaan. Het is nauwelijks te zien.

(4 mei 2016) – YouTube (1:07:42) – Profetie april 28, 2011 (!)
.
De gepensioneerde brandweerman Mark Taylor zegt dat God hem in 2011 liet zien dat Donald Trump President van de Verenigde Staten zou worden.
Taylor’s uitspraken werden gedaan tijdens een exclusief interview met Rick Wiles van TRUNEWS op maandag 18 april 2016, terwijl hij zijn profetische visioenen publiekelijk voor de eerste keer deelde.
.
Taylor zei dat hij Gods woord over Donald Trump ontving op 28 april 2011, terwijl hij keek naar een interview met de New Yorkse miljardair. Terwijl Trump aan het woord was, hoorde Taylor de Heer tegen hem zeggen dat hij naar een President luisterde. Op dat moment overwoog Trump een presidentiële run en voerde hij ook krachtige campagne voor de vrijgave van de geboorteakte van Barack Obama.
Hoewel hij uiteindelijk besloot om in 2012 niet mee te doen aan de GOP-nominatie, gelooft Taylor dat zijn verschijning in de campagne van 2016 door God zelf is aangekondigd.
___

De Republikeinse Partij werd opgericht in 1854 en wordt ook wel Grand Old Party (GOP) genoemd.


Gods President (Oct 14, 2020) Part 3 – Reverend Apostle Wiggins

YouTube (50:32) vanaf (41:03 t/m 46:35)

(Nov 19, 2020) – YouTube Totaal (8:15) – Best vanaf (0:00 t/m 0:45)
.
Youtube (19:58) vanaf (16:55) “My David.”
.
Kim Clement profeteerde:
God de Vader: “In de herfst zal Ik je laten zien wie ervoor heeft gekozen om in dit land te blijven en te bidden, want hij is Mijn man, want hij is Mijn David.”

Dit zal voor Kerstmis worden gedaan omdat het in de herfst zal zijn.

Jesus: “I will not forget 9/11. I will not forget what took place that day…”

(19 dec.2019) – YouTube (6:30)
.
“Trump shall become a Trumpet.”  says the Lord
Twee zullen een stap terug moeten doen! Deze twee zijn: Joe Biden en Kamala Harris!

Wat een vernedering zal dat zijn. Waarschijnlijk zal dit eerst gebeuren in de maand maart 2021!

.
Live: Trump rally Pennsylvania October 31, 2020
.

De Amerikaanse president Donald Trump spreekt tijdens een bijeenkomst op de regionale luchthaven Pittsburgh-Butler in Butler.

The Lord said to me: “I am going to give your President a second win.”

(18 okt. 2020) – YouTube (2:35)

(19 okt. 2020) – YouTube (18:28) vanaf (2:35 t/m 3:05)
.
Sadhu Sundar Selvaraj: (…) “…that can only be done through a man with a personality like Mr. Trump. You need a ruffian like him, you know. I’m sorry, but that is what he is, right? A ruffian, even like a gangster…”
_____

Sadhu Sundar Selvaraj: (…) “…Dat kan alleen gedaan worden via een man met een persoonlijkheid zoals meneer Trump. Je hebt een ruige persoonlijkheid nodig zoals hij, weet je. Het spijt me, maar dat is hij toch? Een ruige persoonlijkheid zoals dat van een gangster…”

Word of the Lord on US Presidential Election 2020 // Full video – Youtube (1:29:36)
Best vanaf (52:00 a 54:50)
Sadhu Sundar Selvaraj: “Drie Sterke Prins Engelen staan om Trump heen om hem te beschermen, te sterken in zijn geloof en hij zal overwinnen!”
Het gaat hier de eerste en de tweede termijn aan als President, ook al is het nog maar voor één jaar!
Jezus, zegt verder over Donald Trump: “Ik houd van hem, hij is Mijn dienaar. Hij zal Mijn wil vervullen zowel voor Amerika als voor Israël.”
___

(Kim Clement) De Heilige Geest zei over Donald Trump: “He Has HOT BLOOD.”


The Lord’s will revealed to Shruthika Priscilla| Uebert Angel
(12 nov. 2020) – YouTube (9:36)
.

(India) Shruthika Priscilla spreekt over haar hemelse bezoeken en visioenen die te maken hebben met de verkiezingen van Amerika, president Donald Trump is de uitverkorene van God. De kerk moet blijven bidden, want de strijd is net begonnen.

Robin and Robin D. Bullock
(30 okt. 2020) – YouTube (34:33) vanaf (6:14 t/m 9:33)
_____
Sid Roth: “Who is going to win? Is God showing you, Robin?”
Robin: (…) “Lord, Joe Biden don’t need to be President.”  – And the Lord said: “He won’t.”
.
Jezus, liet me de verkiezingsresultaten zien en wat daarna komt!
Wordt Biden President van Amerika?
.
(!!!) Het Rijk van de Antichrist
YouTube (34:33) vanaf (6:148:55)
Sid Roth: “Wie gaat er winnen? Laat God het je zien, Robin?”
Robin: (…) “Het nieuws was aan en ik zag Joe Biden op TV.” – “Heer, Joe Biden zal toch geen president worden?”  – En Jezus antwoord:Nee, hij zal het niet worden.”
Jezus: “…en na de verkiezingen zullen de Democraten ondergronds(!) gaan en ze zullen wederom opstaan en de macht grijpen in het rijk van de Antichrist.”
Dit, broeders en zusters, gaat beginnen in de derde week van jan.2022!
.
Het bedrog
Zodra in de maand febr./mrt.2021 het bedrog aan het licht komt, gaan de Democraten vrijwel direct ondergronds. Hoe dat allemaal precies zal gaan is niet te zien, maar ze zullen wellicht ondergronds een geheime regering gaan vormen om daarna, zodra het moment daar is, wederom de macht te zullen grijpen.
De Democraten zullen opstaan, gelijk met het openbaar worden van de Antichrist!
.
YouTube vanaf 9:33 – (21 dagen!)
Robin heeft het hier over Red October. Een Code dat de naam van het programma zou kunnen zijn.
De mysterie Laptop van Hunter Biden, de zoon van Joe Biden verbergt een programma. Waarschijnlijk zal in deze Laptop een programma worden gevonden, waardoor het digitale stemmen in het voordeel van Joe Biden beslist kon worden. Een programma dat in ten minste 26 Staten van Amerika is gedownload.
.
Waar of niet waar?
De eerste keer dat dit programma ingezet zou kunnen zijn was tegen Mitt Romney, om Barak Obama te laten winnen, want de twee ontmoetingen met Mitt Romney waren niet al te best. Zonder dit programma was Mitt Romney in 2012, namelijk de onbetwiste winnaar geweest!
Dat het voor Donald Trump de eerste keer niet werd gebruikt was gewoonweg, omdat werkelijk niemand geloofde dat hij de verkiezingen zou winnen. Het spreekt dan ook vanzelf dat dit programma voor de tweede keer gebruikt moest worden zodat Joe Biden zou winnen, want in werkelijkheid zou hij geen schijn van kans hebben.
Het bedrog kan alleen worden gevonden met dit programma.
.
Jezus: “21 dagen na de verkiezingen zal er iets naar voren komen.”
Deze datum moet gezien worden vanaf het moment dat daadwerkelijk aangetoond kan worden dat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen.
(7 nov.2020) Zaterdag was het dan eindelijk duidelijk: Joe Biden is verkozen als de mogelijke 46ste president van de Verenigde Staten en vanaf deze datum moeten de 21 dagen worden opgeteld. Dat zal dan zijn op zaterdag 28 of zondag 29 nov.2020. Dan zal Amerika, en de wereld, een shock te verwerken krijgen. Deze datum is nu geworden 2 dec.2020!
.
YouTube vanaf 30:40 – De overwinning zal voor Donald Trump gelijk een aardverschuiving zijn dat een hoop puin, bedrog en ongerechtigheid zal laten zien waarop de Democraten de verkiezing naar hun hand hadden willen zetten. Bedrog op bedrog en Jezus zal het allemaal naar voren brengen.
Donald Trump is de winnaar, ook al zal hij dan nog maar precies voor één jaar President zijn.
.
Zie bron: The Guardian
Afb.1 – Biden wint
Afb.2 – Biden wint
Afb.3 bewerkt – Trump wint
Met het Programma Red October is afbeelding 1 en 2 in het voordeel van Joe Biden.
(Red = Rood staat voor de Republikeinen)

(Oktober is de maand, dat het programma overal geïnstalleerd moet worden)

Afbeelding 3 is bewerkt!
In de maand maart 2021 zou afbeelding 3 nog weleens het beeld kunnen zijn!
Totaal 7 Staten, en misschien wel 8, zullen met een groot verschil de winnaar aanwijzen.
Uiteindelijke uitslag: Biden 222Trump 316Electoral College Votes (Kiesmannen)

Donald Trump blijft President, maar zal toch moeten aftreden vanwege het Brandmerk (666).

De Klokkenluider
Vanaf eind febr./mrt.2021 zou dit nog weleens de uitslag kunnen zijn. Maar alleen als de Klokkenluider zich bekend heeft gemaakt met het programma, Red October! Zonder deze Klokkenluider blijft Joe Biden winnaar van de Amerikaanse verkiezing.

Met afbeelding 1 en 2 heeft Joe Biden nu nog 306 Kiesmannen achter zich staan, maar afbeelding 3 laat een ander beeld zien, dat zonder het programma Red October, Donald Trump de winnaar is!


American Flag Eagle Background Picture
(2 dec. 2020) – YouTube (5:57)
Zie vanaf 2:48 – De Adelaar huilde en huilde om hulp!
(Bald Eagle: Symbol of America)
.

(13 okt. 2020) – YouTube (2:03)
.
Joe Biden RALLY BL0WN AWAY by Donald Trump 58,000 in PA.
(1 nov. 2020) – YouTube (2:03)
.

Biden geen publiek geen support / Biden no audience no support

BIDEN & HARRIS visit battleground state AZ – (8 okt. 2020)


(22 nov. 2020) – YouTube (0:10)
.
Vermoedelijke uitslag: Biden 128Trump 410
In de maand maart 2021 zou dit nog wel eens de juiste uitslag kunnen zijn.

Trump’s verpletterende overwinning zal op die dag worden bevestigd!

Voorlopige uitslag
Electoral College Votes (Kiesmannen)
Zie overzicht aantal stemmen: The Guardian(270 to win)
Trump 232 – Totaal 74,223,755 stemmen – (14 dec.2020) Update: Na elke 14 seconden.

Nog niet eerder, in de Amerikaanse geschiedenis, werden voor een President zoveel stemmen uitgebracht, een absoluut record!

Biden 306 – Totaal 81,283,495 stemmen – (???) Update (14 dec.2020)
Maar… de uitdager Biden heeft nog veel meer en dat is wel heel erg verdacht.

Vele Wereld Leiders geloven dit niet en nemen een afwachtende houding aan Biden te feliciteren.


Grootste fraude in de geschiedenis van de VS
(300.000 nepmensen stemden in Arizona)
.
Up to 300,000 fake people voted in Arizona election: Expert | NTD – (30 nov.2020)
.
Na analyse van de gegevens, gelooft Bobby Piton* dat dit; “De grootste fraude in de geschiedenis is, van onze constitutionele republiek, die vlak voor onze ogen plaatsvindt.”
Hij denkt dat er tussen de 120.000 en 306.000 nepmensen hebben gestemd bij deze verkiezingen. Piton presenteerde zijn bevindingen en zei dat hij de verkiezingsuitslag van Arizona nooit zou hebben gecertificeerd.
___

*) Bobby Piton is een managing partner van Pre-Active Investments, LLC en een investeringsadviseur, vertegenwoordiger van Total Clarity Wealth Management. Hij gebruikte de officiële overheidsgegevens van Arizona om zijn analyse uit te voeren.


DC Trump Rally Nov 14, 2020

(Nov 16, 2020) – YouTube (0:47)

.
ProfetieDe verkiezingen worden pas beslist op 18 jan.2021
(10 nov. 2020) – YouTube (22:04) vanaf (19:4520:15)
.

Chuck Pierce profeteerde de avond voor de verkiezingen dat deze verkiezingen pas op 18 jan. 2021, twee dagen voor de inauguratie, zullen worden beslist. Maar… dat wordt nu in maart 2021.

President Trump de gezalfde – De David van God de Vader

Als Donald Trump verliest
Verkiezing VS: Militie in Michigan bereiden zich voor op een ‘Burgeroorlog’

(2 nov.2020) – YouTube (4:22) Foto (3:05)

===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


De Laatste President
(Nov.2021 – Feb.2022) – Nog maar 3 maanden President

(DZG// Zondag 06-11-2020/ 22:55) – (Update: 01-11-2021)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
Thunder photo – Last Trump
Bron: _https://www.theverge.com/2018/10/26/18029700/cesar-sayoc-democrat-bombs-trump-tank-meme-joke
That Trump tank meme on Cesar Sayoc’s Van was made as a joke, creator says
Openbaring Antichrist – (Jan.2022 t/m sept.2025)
Bron: _https://www.topbestalternatives.com/empire-earth-iii/android/
De Antichrist (666)
Bron: _http://home.kpnplanet.nl/~henoch06@kpnplanet.nl/antichrist.htm
In the 3 days of DarknessTwo Times a Rapture
(The Rapture and the Thief in the Night – Complete Movie)
(Foto) Bron: Two Times a RaptureYouTube (1:16) – (Totaal 52:55)
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=4GyT_e01I4s
Donald Trump met mitrailleur op Tank
Bron: _https://www.theverge.com/2018/10/26/18029700/cesar-sayoc-democrat-bombs-trump-tank-meme-joke
That Trump tank meme on Cesar Sayoc’s van was made as a joke, creator says
Vliegtuig – United States of America
Bron: _https://www.wizmnews.com/2020/10/06/after-trump-rally-called-off-in-la-crosse-mayor-kabat-still-not-ready-to-announce-seeking-reelection/
(Foto) Trump rally Montoursville, Pennsylvania Oct 31, 2020
Bron: _https://www.cnbc.com/2020/11/01/election-2020-live-updates-biden-in-pennsylvania-as-trump-barnstorms-the-country.html
Afbeelding: Jezus en Donald Trump – The David of God
Bron: _https://religioninpublic.blog/2020/05/11/trump-the-anointed/
President Trump de gezalfde – De David van God de Vader
American Flag Bald Eagle Background Picture
Bron: _http://www.allwhitebackground.com/american-flag-eagle-background.html/download/23540
===*===