(Steekvirus) De Perfecte Storm van de Dood

Steekvirus verwacht in sept.2024
De Perfecte Storm
van de Dood
– Countdown –
Steekvirus vanaf 2 september 2024
-◊-
– Drie dagen Steekvirus –
Advies: “Blijf thuis!”
.
Steekvirus vanuit China!
Zie de foto’s! De lucht zal binnenkort vervuld worden met een okerachtige oranje rode kleur of een andere zichtbare kleur. In de komende dagen zal een ieder van ons duizenden angsten uitstaan, want wat daar in China gaat gebeuren zal verschrikkelijk zijn. Vanaf dat moment zal de Steekvirus zich in enkele uren over de hele wereld verspreiden.

Verwacht wordt, binnen 5 á 6(?) uur!

De wereld in staat van oorlog met een onbekende virus
Vanaf het moment dat de Steekvirus vanuit China zal toeslaan, zal de wereldbevolking in de komende uren een kritieke fase doormaken. Vele mensen zullen direct naar huis gaan. Alle deuren en ramen moeten dicht! Niemand zou nog naar buiten willen gaan met het zien van die okerachtige oranje rode kleur van de lucht. De Steekvirus zweeft door de lucht en vermenigvuldigd zich met grote snelheid en is 100% dodelijk!

Dit is een voorbeeld. De tijden op deze acht foto’s geven alleen de snelheid aan waarmee de Steekvirus zich over de hele wereld zou kunnen verspreiden.

De snelheid waarmee dit zal gebeuren zal werkelijk beangstigend zijn.
Wie durft er dan nog naar buiten te gaan?
.
Grote paniek
Omdat de mensen niet weten hoelang dit kan duren, zal er grote paniek uitbreken. Er moet namelijk zo snel mogelijk voldoende eten en drinken worden ingekocht om de tijd te overleven. Je weet immers niet hoelang de Steekvirus zou kunnen aanhouden. De Coronavirus duurt nu al meer dan 3,5 jaar en is nog steeds niet voorbij. Maar hoelang zal de Steekvirus de wereld in zijn greep kunnen houden?
.

De Steekvirus duurt hooguit maar 3 dagen. Maar… dat weten de mensen niet. Zou deze Steekvirus weken of misschien wel maanden gaan duren, dan zouden er nauwelijks nog mensen op aarde zijn. Zo dodelijk is deze Steekvirus. Wordt je erdoor getroffen, dan is het binnen 3 á 5 uur afgelopen met jou. Er is geen genezing mogelijk. Met spoed een vaccine maken? Na 3 dagen is het al weer over.

Hittegolf

Verwacht wordt, dat juist in de eerste week van september in sommige landen een hittegolf zou kunnen uitbreken met temperaturen van om en nabij de 40(!) graden en hoger. Vanaf 1 en 2 aug.2023 zijn al meerdere extreme Hittegolven waargenomen, met temperaturen van 40 en 44 graden!

.

Op 1 en 2 augustus 2023 waren er Solar Stormen en de hittegolf houdt, in sommige landen, al meer dan twee weken aan. Nu al meer dan 23 dagen lang!

Zie overzicht! Vanaf 27 augustus wordt er weer een Solar Storm verwacht dat wel zeker ook lang zou kunnen aanhouden t/m dinsdag 5 september 2024. (Misschien wel 9 of 10 dagen lang)

(Solar Zonnestorm klaar voor ‘Directe Hit’ met de aarde te midden van onheilspellende waarschuwing van de NASA over wat komen gaat.)
(Openb.16:8-9) “En de vierde goot zijn schaal uit over de zon en haar werd gegeven de mensen te verzengen* met vuur. [9] En de mensen werden verzengd door de grote hitte en zij lasterden de naam van God, die de macht heeft over deze plagen, en zij bekeerden zich niet om Hem eer te geven.”
___
*) Dit is niet de “Verzengende Hitte” zoals dat in de Bijbel is aangegeven, want dat zal pas gebeuren in het Dal van Armageddon! (Verwacht binnen een tijd vanaf 5 febr.2025 t/m 5 sept.2025) Te dien dage zal de wereld verzengd worden door extreme hitte!
.
De 1e en 2e Opname op 16 en 19 april 2025 (Pasen 20 april 2025)
Jezus: “Degene, die wakker zijn en bidden als Ik kom zullen weten wanneer Ik zal komen!”
Pastor Sori Park (Zuid-Korea)
.
Geen profeet
Broeders en zusters, weet wel, ik ben geen profeet. Met de vele visioenen die ik van de Heer heb gekregen, kan ik de tijd nu wel behoorlijk goed inschatten. Op Internet staan vele visioenen en profetische voorspellingen. Alle details wat ik over de Steekvirus heb geschreven heb ik daar uitgehaald. Het was niet zo moeilijk. Haal het beste eruit en bereid je alvast voor.
___
Het Grote aantal van twee Miljard doden haal ik uit het verslag van Sara Ayin.
De Heer heeft het hier duidelijk over één-vierde van de wereldbevolking.
Met 8 miljard mensen (Dec.2023) komt ik uit op twee miljard!
Jezus: “De meeste van hen is Mijn volk…”  – (±1,3 miljard christenen)
Het aantal doden van 2 miljard, is een Profetie aan Sara Ayin gegeven. Dat het, in 3 dagen tijds, ook allemaal precies zo zou kunnen gebeuren is haast niet te geloven. Maar toch, het zal verschrikkelijk zijn!
.
(Visioen) Broeders en zusters, zie de Profetie dat Jezus aan Sara Ayin heeft doorgegeven!
Jezus: “De oorlog die eraan komt, verwacht niemand!”
(Deze oorlog gaat de Steekvirus aan) Een oorlog kun je over het algemeen al vroeg zien aankomen, maar dit is niet te zien.
.
De Steekvirus
Jezus: “De komende Oorlog zal verwoestend zijn! Dus het is absoluut noodzakelijk dat je nu tot Mij komt, omdat je misschien geen tijd meer zult hebben wanneer het [De Steekvirus] uitbreekt en je door angst word overvallen.”

(De Heer heeft het hier duidelijk over de Steekvirus!)

Wat de Steekvirus in werkelijkheid doet
De Steekvirus boort zich door de eerste en tweede graad van de huid van een mens. Na 2 uur is de Steekvirus onmerkbaar door de huid heen ingeboord. En… als dat reageert met het bloed, explodeert het groeitempo van de Steekvirus en staat die persoon van binnenuit in vuur en vlam! Tegelijk op dat moment, krijgt die persoon een dodelijke reactie (Shock) te verwerken, zo erg, dat die vrijwel direct daarna wordt gevolgd door een Hoge Koorts van meer dan 43 graden en raakt daardoor in coma.

Bij een temperatuur van 45 graden in je hersenen zal je de pijn niet écht meemaken, want dan ben je waarschijnlijk al weg. Binnen 2 á 3 uur raakt die persoon in coma en sterft binnen 5 uur! Voor deze, wel zeer dodelijke, Steekvirus bestaat geen serum. Binnen 3 dagen is deze Horror al weer over.

Sadhu Sundar Selvaraj: Steekvirus verborgen in de wind
Erger dan Corona komt eraan!
.
.
Jezus: “De oorlog die eraan komt, verwacht niemand!”

(Deze oorlog gaat de Steekvirus aan)

Duur Steekvirus max. 3 dagen
De Steekvirus duurt in China precies 3 dagen. Maar, aan de andere kant van de wereld duurt het ongeveer 2,5 tot 3 dagen en daarna is de Steekvirus al weer weg. De Steekvirus wordt niet langzaam door de wind over de wereld verspreid, maar vermenigvuldigd zich in de lucht veel sneller dan dat het door de wind kan worden bewogen.
Het is God de Vader die met de Steekvirus oorlog voert tegen de mens. Het is des Heren wil! Door de Steekvirus raakt de mens, eerst na bijna 2 á 3 uur in coma en sterft na ±5 uur. De mensen durven een lijk, die binnen in een huis is gestorven, niet naar buiten te brengen, want daar heerst de Horror, de Steekvirus!

Beste advies: Wat er ook gebeurt, blijf binnen en houdt voor 3 dagen de deuren en ramen gesloten!

Jeuk op de huid

(Het begin) Ben je buiten geweest, dan jeukt de Steekvirus op de huid. Maar, omdat je daar overheen wrijft, wrijf je automatisch de Steekvirus in de huid! En dan -na ±2 uur- sta je van binnenuit in brand en raakt vrijwel direct daarna in coma.

Maandag vanaf 2 september 2024
Aan de hand van Visioenen en Profetieën wordt verwacht, dat de Steekvirus zou kunnen beginnen op maandag 2 sept.2024. Veel mensen werken niet op vrijdag, zaterdag en zondag alleen in de winkels en Horeca, enz. enz. Met een wereldwijde hittegolf zullen veel mensen buiten verkoeling zoeken.

Verwacht wordt dat de Steekvirus zal plaatsvinden vanaf 2 t/m 5 sept.2024. (Max. 3 dagen.)

Tijd bijna op
Waarom zou de Steekvirus in sept.2024 moeten beginnen? Het duurt immers maar 3 dagen. Dat heeft te maken met de tijd. (Zie tijd overzicht kalender!) De tijd moet vanaf 20 april 2025 worden terug berekend.

De Grote Opwekking en de komst van de valse Profeet worden verwacht vanaf 5 sept.2024 t/m 2 febr.2025. (Totaal 150 dagen)

Rusland – Oekraïne

Zodra de valse Profeet zich op 5 sept.2024 openbaar maakt is het overal in de wereld afgelopen met oorlog voeren, zo ook in Oekraïne. Door de kracht van de valse Profeet zal iedereen moeten inzien dat er een Wereldleider is opgestaan.

De valse Profeet/Grote Opwekking
Als de De valse Profeet op 2 febr.2025 wordt gedood, dan staat die na 3 dagen weer op. Na 3 dagen komt het Zilveren Koord van de valse Profeet los en Satan(Lucifer) neemt het lichaam over. Armageddon begint dan vanaf 5 febr.2025 t/m het einde op 5 sept.2025.
De 1e en 2e Opname zullen plaatsvinden op 16 en 19 april 2025.
De Grote Opwekking: Helaas maar voor 150 dagen.
Vanaf 5 sept.2024 tot 2 febr.2025 duurt 4 maanden en 28 dagen. (150 dagen)
Armageddon: Totaal 7 maanden.
Vanaf 5 febr.2025 t/m 5 sept.2025. (212 dagen)

Het 1000-Jarig vrederijk: Vanaf 5 sept.2025 t/m ±5 sept.3025.

Zeldzaam weerverschijnsel VS: Lucht kleurt groen tijdens noodweer (05 juli 2022)
.
Onheilspellende groene lucht boven Sioux Falls, South Dakota

Before severe weather swept through the area, ominous green skies loomed over Sioux Falls, South Dakota, on July 5. (Published July 6, 2022 / 2:19 AM CEST)

– IF YOU SEE THIS, RUN! –
.
Als je de lucht groen ziet worden, ga schuilen!
.
(Dinsdag 5 juli 2022) Zie Reacties!
Kort na een zware storm was de lucht boven South Dakota in de VS nog steeds bewolkt. De lokale bevolking ging uiteindelijk naar buiten en zag dat de lucht een intens donkergroene tint had, en zoiets hadden ze nog nooit eerder gezien. Mensen zeiden dat het leek op iets dat regelrecht uit Sciencefiction of zelfs een Horrorfilm kwam.
.
Het was onwerkelijk. Deze storm vond plaats van 3 tot 5 uur in de middag, ook waren er gedurende die 2 uur overal bliksemflitsen. Het was extreem vochtig vóór de storm en toen kwam er een enorme zwarte wolk omhoog en binnen enkele minuten was de hele lucht donker!
Broeders en zusters, dit zou een voorbode kunnen zijn. Bereidt je voor!
.
We moeten ons voorbereiden op de Steekvirus
Op dinsdag 29 aug.2023/08:10 uur kreeg ik een Profetie.
Jezus: “Er komt een wereldwijde Lock down!”
.
De Steekvirus
De Lucht – Okerachtige oranje rode kleur of groen?
Een zeldzaam weersverschijnsel in de VS Amerika. De Steekvirus zou ook een groene kleur kunnen hebben. Hoe dan ook, het is de Steekvirus en het vermenigvuldigd zich in de lucht!
De Horrordood. Het duurt maar drie dagen, dan begint de Grote Opwekking.
___
De Grote Opwekking. Vanaf 5 sept.2024 t/m 2 febr.2025. (150 dagen)
Tegelijkertijd staat ook de valse Profeet op.
Antichrist: Vanaf 5 febr.2025 t/m 5 sept.2025. (7 maanden.)
.
===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


(Steekvirus)
De Perfecte Storm van de Dood

(DZG2015// Donderdag 24-08-2023) – (Update: 30-11-2023)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
(Foto) (Steekvirus) De Perfecte Storm van de Dood
(Foto) Bron: _https://www.ad.nl/buitenland/smoglucht-ook-in-washington-100-miljoen-amerikanen-hebben-last-van-rook~a0899fd0/
Afbeelding: Another VirusA Great Shock is Coming
Julie Green PROPHETIC WORD
[A GREAT SHOCK] IT’S COMING URGENT Prophecy (Aug 6, 2023)
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=GeKp7Uk25Ps&t=549s
(Grafiek 1) Solar Storms Today(Augustus 1 and 2, 2023)
(Grafiek 2) Solar Storms Today(Augustus 27, 2023)
Bron: _https://meteoagent.com/solar-storms
Afbeelding: Zonnestorm brengt de Hittegolf op aarde
Solar storm set for ‘Direct Hit’ with earth amid ominous NASA warning about what’s to come.
(Zonnestorm klaar voor ‘Directe Hit’ met aarde te midden van onheilspellende NASA-waarschuwing over wat komen gaat.)
Bron: _https://www.irishmirror.ie/news/world-news/solar-storm-set-direct-hit-28172177
So Many Dead BodiesThey Pile Up
(29 jul 2023) Julie Green PROPHETIC WORD
[A WARNING] A DEATH COMING URGENT Prophecy
Bron: _https://www.youtube.com/watch?v=__sYxBkW97A
Steekvirus Microbom
(Afbeelding: Virus groen)
Bron: _https://www.kansenvoorwest2.nl/nl/corona-en-kansen-voor-west-maart-2020/
(Foto) LockdownStay Home/Stay Safe
How long does the Lockdown have to last?
Bron: _https://www.tilburguniversity.edu/magazine/how-long-does-lockown-have-last
(1) Zeldzaam weersverschijnsel VS (07 juli 2022) – Lucht kleurt groen!
(Foto) Chris Michaels (11:02 p.m. – 5 July 2022. TweetDeck) @WSLS_Michaels
(Foto 1) Bron: _https://twitter.com/WSLS_Michaels/status/1544426511612219393/photo/1
(Foto 2) Bron: _https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5319609/onweer-derecho-verenigde-staten-lucht-groen-hagel-windstoten
(2) Zeldzaam weersverschijnsel VS (07 juli 2022) – Lucht kleurt groen!
IF YOU SEE THIS, RUN!
If You See the Sky Turning Green, Find Shelter Fast! – (Bright Side)
(Foto) Chris Michaels (11:02 p.m. – 5 July 2022. TweetDeck) @WSLS_Michaels
(Foto) Bron: _https://brightside.me/articles/if-you-see-the-sky-turning-green-find-shelter-fast-813729/
===*===