Het jaar van de valse Profeet

de-zon-komt-op-achter-de-aarde
Het jaar van de valse Profeet
.
________________________________________________________________
Update (16-02-2024)
Wederkomst Jezus vóór 20 april 2025
– Rapture Zone –
(Twee keer een Opname! – 16 en 19 april 2025)
Pasen 20 april 2025
.
2022/2023/2024? Fout!
Opname verwacht in april 2025
.
.
(Tijden aangepast)

___


Hebreeuwse jaar 5784 (2023 – 2024)
De Joden weten dat dit het jaar is van de Messias. Alles wijst erop, dat de Messias nu ieder ogenblik zichzelf bekend zal maken. De chaos en de onzekerheid in de wereld nemen toe. Er wordt uitgekeken naar een Wereldleider.
Israël, de Rabbijnen en de Joden verwachten hun Messias nu in het jaar 2024. De visioenen geven dezelfde tijd aan. De Joden kijken uit naar de Derde Tempel, maar die zal niet worden gebouwd.

Zie: Een onzichtbare derde Tempel


– De komst van de Messias –
.

Nog niet eerder waren er zoveel aanwijzingen dat 2024 het jaar zal zijn waarop de Joden hun Messias verwachten. Zelf heb ik al berekend op 5 sept.2024.

Vroeger was het niet zo druk (1975)

De Eindtijd? Het wordt steeds drukker bij de muur

Zie nu wat “Breaking Israël Nieuws” op woensdag 17-08-2016 naar buiten bracht:

Breaking News Flash: “Messias is gearriveerd!”  (Niet echt)


– Israel Alert/Breaking News –
« De Messias »
Radiostation kondigt aan:
Aankomst Messias in Jerusalem”
.
Een Joodse man blaast op de sjofar terwijl duizenden bidden voor de Westelijke Muur

tijdens de Cohen Benediction priesterlijke zegen. (7 okt.2004) – (Nati Shohat /Flash90)

De Messias
Op zaterdagavond onderbrak een radiostation uit Jeruzalem de uitzending van de reguliere programmering voor een speciale newsflash: “De Messias was aangekomen.”

De aankondiging vond plaats vanaf de Westelijke Muur van Jeruzalem, waar duizenden waren verzameld om het einde van de sombere dag van Tisha B’Av, een feestdag van rouw om de vernietiging van de Joodse Tempels, te herdenken.

Het slechte nieuws: Helaas, de opname was een slimme studio creatie en niet een echt nieuwsbericht. Echter, de ademloze rapportage, begeleid door de geluiden van de menigte en het realistische op en neer gaan van de geluidskwaliteit, zorgden ervoor dat het nieuws zo levensecht was, dat sommige mensen er echt van overtuigd waren.

Radio Kol Chai, het station achter de uitzending vertelde het later aan “Breaking Israël News”.

Op de plaats van de Westelijke Muur op zaterdagavond, Tzvi Tessler, een Radio Kol Chai correspondent, rapporteert op het Hebreeuwse station over de komst van de Messias: “Het lijkt wel alsof het op elk moment staat te gebeuren.”  Het gebrul van de menigte was op de achtergrond duidelijk hoorbaar.

Tessler de verslaggever: “Iedereen hier is enthousiast voor de komst van de Messias aan de poorten van Jeruzalem. Het is nog onduidelijk of hij zal rijden op een ezel of afdalen op een wolk uit de hemel.” Aldus vervolgde het rapport verder, over het aanpakken van een oude discussie over de methode van de komst van de Messias. De emotie was werkelijk onvoorstelbaar. “Alle soorten van vertegenwoordigers uit verschillende landen wachten hier als een erewacht, en ze zijn hier, om het profetische visioen tot stand te brengen.”

En vele volken zullen heengaan en zeggen: “Komt, laat ons opgaan naar de berg van Hashem, naar het huis van de God van Yaakov; Yerushalayim.”

(Jesaja 2:3) “En vele natiën zullen optrekken en zeggen: Komt, laten wij opgaan naar de berg des Heren, naar het huis van de God Jakobs, opdat Hij ons zal onderwijzen aangaande zijn wegen en opdat wij zijn paden bewandelen. Want uit Sion zal de wet uitgaan en des Heren woord uit Jeruzalem.”  (NBG 1951)

(Voorbeeld) Situatie direct na de bekendmaking

(De Westelijke Muur op zaterdag na Tisha B’av)

“Ik weet niet of je me kunt horen, ik kan mezelf nauwelijks nog horen, maar het gebeurt nu!”; vervolgde Tessler opgewonden. “De processie nadert en het zingen van de menigte is oorverdovend. Hier is het, precies 1946 jaar na de verwoesting van de tweede Tempel, het einde van de bittere ballingschap, en de Messias is aangekomen in Jeruzalem!”

De verslaggever sprak zelfs een onderdeel van een zegen uit dat wordt aangeroepen bij speciale gelegenheden, genaamd de Shehecheyanu, die is opgenomen door de rabbijnen als één dat uitgesproken moet worden bij de komst van de Messias: “Gezegend zijt Gij, Eeuwige onze God, die ons in leven heeft gehouden en ons heeft ondersteund om op dit moment aan te komen.”
Een stem schreeuwde het uit over een luidspreker naar de menigte, terwijl hij de volledige zegen voordroeg. De menigte antwoordde met een oorverdovend, “Amen!”

De luidspreker weer knetterde: “Zalig zijt gij, God, Koning van de wereld, Meester van geheimen.” Is één van de zegeningen bij het zien van de Messias. De menigte antwoordde opnieuw met een volmondig, “Amen” – “Er zijn geen woorden om dit te beschrijven.” rapporteerde Tessler. “Wat kan je zeggen? We hebben al zo lang op dit moment gewacht!”

Orson Welles legt aan verslaggevers uit dat de radio-uitzending “War of the Worlds”
niet de bedoeling was paniek te veroorzaken. (1938)

(Acme News Photos/Wikimedia Commons)

Een vergelijkbare situatie eerder plaatsgevonden

Het Kol Chai radio- drama was gebaseerd op een 1938 Amerikaans radio verslag, dat een real-life reactie met een angstaanjagende verslag van een buitenaardse invasie vanuit de ruimte veroorzaakte. Het programma, gebaseerd op de Science- fiction roman van Orson Welles, War of the Worlds, was gemaakt om zo authentiek mogelijk te zijn en slaagde erin duizenden luisteraars voor de gek te houden, waardoor een landelijke paniek ontstond.

De CEO van Kol Chai. Avi Rozen, vertelde dat hun radio- drama ook zo een effect heeft gehad. “Een heleboel mensen hoorde de uitzending, en de meeste van hen begrepen wel dat het een opgevoerde drama was. Maar ondanks onze inspanningen om duidelijk te maken dat dit een dramatisering was, belden sommige mensen het station en vroegen of ze naar de oude stad van Jeruzalem moesten rennen om de Messias te begroeten.”

Rozen merkte op dat de bedoeling van de zender geestelijk was en niet satirisch, met als doel het geven van een voorproefje van wat de echte gebeurtenis zou kunnen zijn en om het geloof in de Messias te versterken. “Voor het grootste deel overtrof het programma onze verwachtingen in dit opzicht”, aldus Rozen. “De meerderheid van de reacties waren ontzettend positief. Velen zeiden hoe het hun geloof versterkte dat de Messias werkelijk elk moment kan komen.”

Radio Kol Chai bracht een profetie in Zacharia tot leven, die voorspelt dat in het Messiaanse tijdperk, de negende dag van Av zal worden getransformeerd van de droevigste dag van het jaar in een van vreugde en feest.
(Zacharia 8:19) “Zo zegt de Heere der heerscharen: Het vasten der vierde maand en het vasten van de vijfde en het vasten van de zevende en de vasten van de tiende zal zijn om het huis van Juda vreugde en blijdschap en vrolijk seizoenen; dus behoud jullie waarheid en vrede.”

Voor al degene die de aankondiging gemist hebben, hoeven zich geen zorgen te maken. Er zal op een dag nog zo’n uitzending komen en wel zeer binnenkort.

Maar zoals al is aangegeven:
The Breaking News Flash: Messias arrived is not really. (Het is niet echt)
(Tekst en foto’s) Zie volledig verslag:

Bron: http://www.breakingisraelnews.com/74094/breaking-news-flash-messiah-arrived-not-really/#pEAGVjEeM45fGh1Q.99


===*===

Teksten: Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951)

en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13)


Het jaar van de valse Profeet

(DZG// Woensdag 18-08-2021) – (Update: 16-02-2024)

Bron: Foto’s, afbeeldingen en tekeningen
De zon komt op achter de Aarde
Bron: _http://www.breakingisraelnews.com/75165/christians-adopting-hebrew-calendar/#8CWtc6Lwx6R7jiEc.97
Vroeger was het niet zo druk (1975)
Bron: _https://jeskesannetess-v4d-2014p2.weebly.com/algemene-informatie.html
De Joodse muur
Bron: _http://www.breakingisraelnews.com/77318/photos-50000-receive-priestly-blessing-at-kotel-reaffirm-jewish-dedication-to-jerusalem/#eOYjPBtmzz370w0X.97
Messiah Has Arrived! (Not Really) Tekst en Foto’s
Bron: _http://www.breakingisraelnews.com/74094/breaking-news-flash-messiah-arrived-not-really/#pEAGVjEeM45fGh1Q.99
De Joodse muur bij avond
Bron: _https://www.israel365news.com/74094/breaking-news-flash-messiah-arrived-not-really/#pEAGVjEeM45fGh1Q.99
Orson Welles – War of the Worlds (1938)
Bron: _https://www.wikidata.org/wiki/Q24958
END TIMES – Eindtijd berekeningen
(Foto) _https://clearlens.org/wp-content/uploads/2017/02/end-times.png
Bron: _https://clearlens.org/qa-jesus-get-generation-wrong/
===*===